Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en bossa termoformada i termosegellada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Per amanir amb pasta, carn, patates braves...
Per 100gr de pasta cuita incorporar 80gr de salsa.
Salsa de tomàquet, magre de porc, ceba, oli de pinyolada d'oliva i oli d'oliva verge, pastanaga, vi i espècies.
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria
PREPARACIÓ
Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones):
Congelat - 1,5 minuts
Descongelat - 1 minut
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 2 minuts
Descongelat - 1,5 minuts