Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Per salsar pasta, carn, patates braves...
Tomàquet, aigua, magre de porc, vedella, ceba, vi, pastanaga, oli d'oliva, sal, farina de blat, sucre, api, all, pebre, espècies, porro i oli.
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria
PREPARACIÓ
Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones):
Congelat - 8 minuts
Descongelat - 4 minuts
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts