PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa curry

Salsa curry

Ceba, llet de coco i una barreja d'espècies combinades per elaborar la salsa més representativa de la cuina asiàtica.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Ideal per acompanyar plats de pollastre, arròs, pasta i fins i tot amb patata brava.

Llet de coco, llet de vaca, ceba, oli de gira-sol, curry, farina de blat de moro, sal i gingebre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones):
Congelat - 8 minuts
Descongelat - 4 minuts


Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

  • Fumet de peix i marisc
  • Sopa de peix amb gambes
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa estil italiana
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa romesco
  • Salsa carbonara
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa bolonyesa original
  • Salsa per cargols
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de tagliatella precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Tortellini de ricotta i espinacs
  • Ravioli de carn
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus