ACTUALITAT
  • FÒRUM GASTRÒNOMIC 2017 T'esperem del 19 al 21 de novembre
    VINE A VISITAR-NOS

    VINE A VISITAR-NOS

    2017-11-15

    Un any més cuinem per a tu al Fòrum Gastronòmic de Girona!
    Ens trobaràs al pavelló 3 - Estand 354-362


    Llegir més
    VINE A VISITAR-NOS

    Un any més volem ser a un dels esdeveniments més importants i prestigiosos del circuit de la gastronomia.

     

    T'esperem al Fòrum Gastronòmic de Girona! Un fòrum de formació, debat i exposició on hi serem amb un estand expositor on es faran tastos de producte i un show cooking.

     

    Durant aquests dies, us presentarem la nostra última recepta; un binomi entre innovació i tradició:
    Coulant de calçot de Valls amb salsa romesco.

     

    Del 19, 20 i 21 de novembre vine a visitar-nos i tasta els nostres plats,
    ens trobaràs al pavelló 3, estand 354-362 del Palau de Fires de Girona.

     

    Fins aviat!

  • PLATS DE TARDOR fins al 30 de novembre
    MENJA'T LA TARDOR

    MENJA'T LA TARDOR

    2017-09-29

    Amb l'arribada de la tardor, arriben les nostres receptes de temporada.


    Llegir més
    MENJA'T LA TARDOR

    Amb l'arribada de la tardor, arriben les nostres receptes de temporada.
    A més aquesta estació cuinem per a tu tres receptes noves!

    Els plats de temporada:

    Crema de carbassa i moniato (NOVA RECEPTA)
    Croquetes de l'Empordà (NOVA RECEPTA)
    Quinoa amb calamars verdures i pèsols (NOVA RECEPTA)*
    Canelons de ceps i verdures
    Espagueti Carbonara
    Mandonguilles amb bolets


    Menja’t la tardor fins al 30 de novembre!


    * Pròximament disponible
    ** Tots els plats estaran disponibles fins al 30 de novembre

  • 3 RECEPTES D'HIVERN fins a finals de maig
    PLATS D'HIVERN

    PLATS D'HIVERN

    2017-09-29

    Ens avancem a la temporada més freda de l’any


    Llegir més
    PLATS D'HIVERN

    S’acosta el fred i ve de gust plats més calents. Ens avancem a la temporada més freda de l’any i comencem a cuinar tres receptes d’hivern!

    Cuinem per a tu d’ara fins al maig:
    Trinxat 
    Arròs amb bolets i salsitxes
    Callos

    Tasta-les i assaboreix una mica d’hivern!

  • REFRESCA'T amb els plats d’estiu!
    CUINEM PER  A TU 10 RECEPTES MOLT ESTIUENQUES!

    CUINEM PER A TU 10 RECEPTES MOLT ESTIUENQUES!

    2017-06-16

    Gaudeix de l'estació més divertida de l'any sense passar per la cuina!


    Llegir més
    CUINEM PER  A TU 10 RECEPTES MOLT ESTIUENQUES!

    Ja tenim aquí l’estació més entretinguda de l’any! 
    Amb ella arriben els plans, la platja, la calma, les vacances, els amics… i les poques ganes de tancar-se. Cuinem per a tu perquè puguis gaudir del temps lliure sense passar per la cuina!


    Cuinem per a tu:
    Amanida d’arròs
    Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
    Braç de tonyina
    Empedrat
    Ensaladilla russa
    Esqueixada de bacallà
    Gaspatxo
    Pastís d’escalivada
    Pastís de tonyina
    Tabulé

    Seleccionem els nostres ingredients amb molta cura per poder elaborar les receptes més fresques i lleugeres de l'any! 

  • PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!
    PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!

    PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!

    2017-04-06

    Aquestes festes, para la taula amb el bon gust de les tradicions!


    Llegir més
    PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!

    S’acosta la setmana santa, moment de tradicions.
    Cuinem per
    tu amb bacallà!

    Assaboreix a partir d’avui
    :
    Canelons de bacallà amb samfaina i beixamel de tomàquet
    (disponible fins al 2 de juny)
    Esqueixada de bacallà (disponible tota la temporada d’estiu)


    O si ho prefereixes també pots para
    r la taula d’aquestes festes amb:
    Bacallà d'Islàndia amb samfaina
    Brandada de bacallà d'Islàndia
    Croquetes de bacallà d’Islàndia

     

    Gaudeix del gust de les bones tradicions!

  • PLATS DE PRIMAVERA Fins al 2 de juny
    PLATS DE PRIMAVERA

    PLATS DE PRIMAVERA

    2017-04-04

    Assaboreix l’estació més acolorida de l’any amb les nostres receptes!


    Llegir més
    PLATS DE PRIMAVERA

    Amb el bon temps i els dies més llargs ve de gust estar a l’aire lliure! 
    Així que no et tanquis a la cuina que nosaltres cuinem per a tu:

    - Mandonguilles amb pèsols i sípia
    - Canelons de bacallà amb samfaina i beixamel de tomàquet
    - Amanida de llenties
    - Saltejat de pèsols amb pernil de gla* 

    Assaboreix l’estació més acolorida de l’any amb les nostres receptes!

    * Disponible fins al 2 de juny.
    ** Disponible a partir del 24 d’abril fins al 2 de juny.

  • NOUS PLATS D'HIVERN Del 16 de gener el 30 de març
    LLENTIES, FAVETES I SOPA DE PEIX

    LLENTIES, FAVETES I SOPA DE PEIX

    2017-01-18

    Us ve de gust un plat calent? Descobreix-los!


    Llegir més
    LLENTIES, FAVETES I SOPA DE PEIX

    Ens encanten les receptes típiques de la nostra cuina perque s’adapten a cada estació de l’any! 


    Del 16 de gener al 30 de març cuinem per a tu:
    Llenties guisades
    Favetes a la catalana
    Sopa de peix 


    Tasta-les i gaudeix del gust de la nostra terra!

  • PLATS D'HIVERN Durant tota la temporada
    PLATS D'HIVERN

    PLATS D'HIVERN

    2017-01-16

    Amb el fred arriben els nostres plats que et faràn entrar en calor!


    Llegir més
    PLATS D'HIVERN

    L’estació més freda de l'any ve acompanyada de les receptes més tradicionals de la cuina catalana!


    Cuinem per a tu:
    Trinxat
    Callos


    Assaboreix l'hivern amb els millors ingredients d’aquesta temporada! 

  • TU TRIES! 48 combinacions diferents de canelons Origen
    TU TRIES!

    TU TRIES!

    2016-12-02

    Escull els canelons i combina'ls amb la salsa beixamel que més t'agradi!


    Llegir més
    TU TRIES!

    Tu tries!

    Escull els canelons i combina'ls amb la salsa beixamel que més t'agradi!
    Tens fins a 48 combinacions diferents!!

    Escull els canelons*:
    · De carn
    · D'espinacs
    · De peix i marisc
    · De confit d'ànec amb foie-gras
    ·
     De ceps i verdures
    · De pollastre rostit
    · De bacallà amb samfaina
    · De salmó amb espinacs

    ... escull la salsa beixamel*:
    · De ceba rostida
    · De ceps
    · D'espinacs saltejats
    · De pebrot escalivat
    · De poma caramel·litzada
    · De tomàquet al forn

    ... i gaudeix dels nostres canelons al teu gust!

    *productes ultracongelats

  • CANELONS DE FESTA DE NADAL! 7 caixes de canelons al teu gust!
    CANELONS DE FESTA DE NADAL!

    CANELONS DE FESTA DE NADAL!

    2016-12-01

    Gaudeix del teu Nadal que nosaltres cuinem per a tu!


    Llegir més
    CANELONS DE FESTA DE NADAL!

    Comença't a preparar pel Nadal!

    Ens encanten aquestes festes i volem que ho celebris amb els teus, per això et preparem els teus canelons:

    Canelons de carn rostida amb beixamel i formatge 12 u./ 20 u. 
    Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge 12 u.
    Canelons de peix i marisc amb beixamel de pebrot i brandada de bacallà 6 u.
    Canelons de confit d’ànec amb foie amb beixamel de poma caramel·litzada*  6 u.
    Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps*  6 u.
    Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida*  6 u.
    Canelons de bacallà i samfaina amb salsa beixamel de tomàquet*  6 u.
    Canelons de salmó amb espinacs amb beixamel d’espinacs saltejats*   6 u.

    Escull els canelons de festa que més t'agradin i gaudeix del teu Nadal que nosaltres cuinem per a tu!


    *Disponible del 28 de novembre al 8 de gener

    CANELONS DE FESTA DE NADAL!
  • PREPARA'T PEL NADAL Del 28 de novembre al 8 de gener
    PREPARA'T PEL NADAL

    PREPARA'T PEL NADAL

    2016-11-28

    Aquest Nadal cuinem per a tu els plats d'aquesta estació més tradicionals de la cuina catalana.



    Llegir més
    PREPARA'T PEL NADAL

    Arriba la fred i amb ella els nostres plats de Nadal!
    Del 28 de novembre fins al 5 de gener cuinem per a tu els plats més tradicionals de la cuina catalana.

    Aquesta és la nostra proposta per preparar el millor nadal:

    Brou
    Brandada de bacallà
    Calamars farcits*
    Canelons de carn rostida amb beixamel i formatge
    Canelons d' espinacs amb beixamel i formatge
    Canelons de peix i marisc amb beixamel de pebrot i brandada de bacallà*
    Canelons de confit d'ànec amb foie amb beixamel de poma*
    Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps*
    Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida*
    Canelons de bacallà i samfaina amb salsa beixamel amb tomàquet*
    Canelons de salmó amb espinacs amb beixamel d'espinacs saltejats*
    Carpaccio de cargol
    Llauna de cargols
    Mouse de carbassó amb formatge*
    Mouse de peix de roca*
    Mouse d'escalivada amb anxoves*
    Sopa de peix amb gambes*
    Pollastre farcit amb prunes i pinyons*
    Vedella amb bolets



    Combina aquests plats i gaudeix dels productes més típics d'aquestes festes!
    I si tens ganes de provar un gust ben original, et suggerim el nostre carpaccio de caragol!


    *Disponible del 28 de novembre al 8 de gener

  • GRÀCIES PER VISITAR-NOS Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2016
    GRÀCIES PER<br>VISITAR-NOS

    GRÀCIES PER
    VISITAR-NOS

    2016-11-14

    Ens hem quedat amb molt bon gust de boca després del Fòrum Gastronòmic de Barcelona!


    Llegir més
    GRÀCIES PER<br>VISITAR-NOS

    Ens hem quedat amb molt bon gust de boca després del Fòrum Gastronòmic de Barcelona! 
    Aquest any hi sumem la satisfacció d’haver rebut el premi innofòrum pel carpaccio de cargols i de tots els comentaris i debats que s'han creat en vers el plat i la resta de la nostra oferta. 

    Estem molt agraïts per la gran afluència al nostre estand. Ens va fer especial il·lusió la visita dels nostres clients així com també la visita del molt honorable Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunyai la gran quantitat de comentaris positius rebuts durant el transcurs dels quatre dies. Contents de compartir els nostres valors per ala professió: tradició, dedicació, qualitat i innovació! 

    Esperem veure-us aviat, gràcies!

  • BONES FIRES I FESTA MAJOR de Sant Narcís!
    BONES FIRES I FESTA MAJOR!

    BONES FIRES I FESTA MAJOR!

    2016-10-26

    Aquestes festes de Sant Narcís cuinem per a tu canelons de festa major!


    Llegir més
    BONES FIRES I FESTA MAJOR!

    Comença’t a preparar per les festes de Sant Narcís!

     

    Aquest any volem que gaudeixis més que mai de la festa major, i per això hem preparat tres varietats de canelons de festa! 

    - Canelons de carn de 12 u.
    - Canelons d’espinacs 12 u.
    - Canelons de ceps i verdures 6 u.


    Escull els canelons que més t’agradin, aprofita el temps i celebra amb els teus les fires i festes de Sant Narcís!


    BONES FIRES I FESTA MAJOR!
  • CARPACCIO DE CARGOLS plat guanyador dels premis innofòrum!!
    CARPACCIO DE CARGOLS

    CARPACCIO DE CARGOLS

    2016-10-24

    El Fòrum Gastronòmic ens ha atorgat el premi al gust més original dels premis Innofòrum!


    Llegir més
    CARPACCIO DE CARGOLS

    Estem molt contents de presentar-vos el nostre plat més innovador fins al moment: el carpaccio de cargols!

    Es tracta de cargols Bovers bullits, cuinats al forn i nets de tripa. Els laminem en fines llesques i els disposem amb forma de cercle per tal de poder servir-los més facilment.
    És una forma original i diferent de menjar cargols, amb tota la tradició.
    Acompanyem els cargols amb la nostra deliciosa salsa!

    El mètode de preparació és ben senzill:

    - Pre-escalfa al forn.
    - Obre la bossa que conté el carpaccio de cargols.
    - Col·loca-ho en un plat preparat per anar al forn.
    - Retira el paper del suport.
    - Introdueix al forn/gratinador durant 1 minut.
    - Escalfa la bossa de salsa al microones durant 1 minut.
    - Obre la bossa de salsa i cobreix el carpaccio.
    - Gratina el plat durant 1 minut més al forn/gratinador. 
    I ja està llest per gaudir! 

     

  • FÒRUM GASTRONÒMIC 2016 T'esperem els dies 23,24,25 i 26 d'octubre!
    FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2016

    FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2016

    2016-10-14

    Vine a visitar-nos i a tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand B33 i C34 de la Fira Barcelona. 


    Llegir més
    FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2016

    A partir del pròxim diumenge 23 d’octubre es celebra el Fòrum Gastronòmic de Barcelona!
    Un dels esdeveniments més importants de l’any tant per professionals com per amants de la gastronomia.

    Vine a tastar els nostres productes, a gaudir del nostre show cooking i a descobrir un plat que segur no et deixa indiferent!

  • GUST DE TARDOR De l'1 d’octubre al 25 de novembre
    GUST DE TARDOR

    GUST DE TARDOR

    2016-10-01

    Arriba la tardor i amb ella els ingredients d'aquesta temporada!


    Llegir més
    GUST DE TARDOR

    Amb l'estiu acabat baixen les temperatures i vénen de gust plats més calents.


    Aquesta estació cuinem per a tu amb molt de gust de tardor:

    Croquetes de ceps i formatge de cabra**
    Croquetes de Perol**
    Canelons de ceps i verdures amb beixamel*
    Mandonguilles amb bolets*
    Vedella amb bolets
    Arròs amb bolets i salsitxes*
    Tagliatella al funghi porcini*


    Menja't aquesta estació amb els millors ingredients de la temporada!


    *Disponible d’1 d’octubre a 25 de novembre
    ** Disponibles amb fresques o fregides


  • GUST D'ESTIU Durant tota la temporada
    GUST D'ESTIU

    GUST D'ESTIU

    2016-06-27

    Assaboreix els productes i les receptes més típiques d’aquesta època de l’any sense trepitjar la cuina!


    Llegir més
    GUST D'ESTIU

    Amb la calor ja arriben tots els nostres plats d'estiu, tenim molta gana d'estiu i dels seus plats frescos!


    Cuinem per tu amb molt de gust d’estiu:

       Amanida d’arròs
       Amanida de llenties
       Amanida de pasta
       Braç de tonyina
       Empedrat
       Ensaladilla russa
       Tabulé
       Esqueixada de bacallà
       Gaspatxo
       Pastís d’escalivada
       Pastís de tonyina
       Canelons de salmó i espinacs amb beixamel i formatge


    Assaboreix els productes i les receptes més típiques d’aquesta època de l’any sense trepitjar la cuina!

  • FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN! Despreocupa’t, que nosaltres cuinem per a tu
    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    2016-06-22

    Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei! 


    Llegir més
    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei! 


    PICA PICA:

    Esqueixada de bacallà
    Xarrup de gaspatxo
    Xarrup de crema de porro
    Pastís de tonyina
    Pastís d'escalivada 
    Cargols a la llauna
    Brandada de bacallà amb torradetes
    Croquetes
    Ensaladilla russa
    Torrades d'escalivada amb anxoves


    I si creus que fareu curt, us proposem canelons de salmó i espinacs de segon!

    Només preocupa’t de parar taula i oblida’t de tancar-te a la cuina!


    Bona revetlla i bon profit!

  • GUST DE PRIMAVERA Del 4 d’abril al 31 de maig
    GUST DE PRIMAVERA

    GUST DE PRIMAVERA

    2016-03-31

    Ja ha arribat la primavera! Et preparem set noves receptes amb molt de gust de temporada!


    Llegir més
    GUST DE PRIMAVERA

    Ja ha arribat la primavera! Una de les millors estacions de l’any per gaudir del paisatge i el sol!
    Diuen que ens millora la salut emocional i física. Nosaltres també ho creiem i volem contribuir cuinant per tu!


    Cuinem per tu amb molt de gust de primavera:
       Favetes a la catalana*
       Pèsols saltejats amb pernil*
       Caneló de ceps*
       Mandonguilles amb pèsols i sípia* 
       Paella d'arròs amb verdures
       Croquetes de pernil ibèric 
       
    Lasanya de verdures 

     

    Assaboreix aquesta estació amb els millors ingredients de la temporada!

    *Disponible del 4 d’abril al 31 de maig. 


  • TALLEM EL BACALLÀ per Setmana Santa!
    TALLEM EL BACALLÀ!

    TALLEM EL BACALLÀ!

    2016-03-16

    Volem conservar la tradició preparant-te receptes amb bacallà. 


    Llegir més
    TALLEM EL BACALLÀ!

    Ja tenim la setmana santa a sobre i sabem que el bacallà agafa protagonisme en els teus plats!
    Volem conservar la tradició preparant receptes amb bacallà. Per això t’oferim sis plats amb el millor peix perquè passis aquestes festes fora de la cuina!


    T’oferim plats d’aperitiu, de primer o de segon:

       Esqueixada de bacallà
       Croquetes de bacallà
       Canelons de bacallà amb samfaina
       Brandada de bacallà
       Brandada de bacallà amb espinacs
       Bacallà amb samfaina 


    Gaudeix del gust de les bones tradicions!

  • GUST D'HIVERN Del 18 de gener al 2 d'abril
    AMB GUST D'HIVERN

    AMB GUST D'HIVERN

    2016-01-18

    Aquesta temporada t'oferim nous plats frescos amb Gust d'Hivern.


    Llegir més
    AMB GUST D'HIVERN

    Del 18 de gener al 2 d'abril et preparem els nostres plats amb els millors ingredients de la temporada amb Gust d'Hivern


    Amb Gust d'Hivern t'hem preparat:

       Mousse de carbassó
       Patates emmascarades
       Caneló de peix
       Cua de vedella
       Llenties estofades
       Croquetes de perol
       Mussaka grega
       Rosses de perol
     
    Combina aquests plats com més t'agradi i gaudeix dels productes i les receptes més típiques d'aquesta època de l'any. Nosaltres t'ho preparem per tu!

     

  • SOM A LES XARXES SOCIALS Facebook, Twitter i Instagram
    TROBA'NS A LES XARXES SOCIALS

    TROBA'NS A LES XARXES SOCIALS

    2015-12-14

    Troba Cuinats Jotri a Facebook, Twitter i Instagram


    Llegir més
    TROBA'NS A LES XARXES SOCIALS

    Coincidint amb l’estrena de la nova pàgina web, a Cuinats Jotri fem un pas més per endinsar-nos en el món digital i a partir d’ara també ens podràs trobar a Facebook, Twitter i Instagram.

    Establirem fil de conversa i ens agradarà comentar i recollir les vostres impressions. També voldrem saber què penseu dels nostres plats i veure com els gaudiu en família, per tant us animem a penjar fotos sobre com degusteu els nostres plats. Ho podeu fer anomenant-nos o utilitzant l’etiqueta #cuinatsjotri, nosaltres recollirem tots els vostres missatges, ens farà molta il·lusió veure’ls!

     

    Segueix-nos i comenta’ns tot el que vulguis, t’esperem a la xarxa! 

  • GRÀCIES PER VISITAR-NOS Fòrum Gastronòmic de Girona 2015
    GRÀCIES PER VISITAR-NOS

    GRÀCIES PER VISITAR-NOS

    2015-11-26

    Hem reafirmat que entre tots valorem la bona cuina i la qualitat gastronòmica, i això ens agrada!


    Llegir més
    GRÀCIES PER VISITAR-NOS

    Moltes gràcies per visitar-nos al Fòrum Gastronòmic de Girona 2015!

     

    Estem molts agraïts de la bona acollida que hem tingut durant la nostra estada al Fòrum Gastronòmic i del bon ambient que hi hem respirat. Durant els tres dies de la Fira, l'estand de Cuinats Jotri va tenir una gran afluència de públic on clients, proveïdors i amics ens van venir a visitar. 

    Valorem molt positivament el transcurs d'aquests dies i el gran intercanvi d’opinions i debats que es van crear al voltant de la nostra cuina durant el show cooking i les degustacions.

    Hem reafirmat que entre tots valorem la bona cuina i la qualitat gastronòmica, i això ens agrada!

     

    Esperem veure-us aviat, gràcies!

  • PREPARA'T PEL NADAL Et cuinem els millors plats per gaudir a taula
    PREPARA'T PEL NADAL

    PREPARA'T PEL NADAL

    2015-11-16

    L’estació més freda de l’any ve acompanyada dels plats més tradicionals de la cuina catalana.


    Llegir més
    PREPARA'T PEL NADAL

    L’estació més freda de l’any ve acompanyada dels plats més tradicionals de la cuina catalana. T'oferim guisats, rostits, sopes i els nostres canelons per ajudar-te a que aquestes festes puguis gaudir a taula.


    Et suggerim els següents plats per preparar el millor nadal:

    •   Sopa de peix
    •   Brou 
    •   Mousse de carbassó amb formatge 
    •   Mousse d'escalivada amb anxoves 
    •   Mousse de peix de roca 
    •   Brandada de bacallà 
    •   Llauna de cargols 
    •   Canelons de carn amb beixamel i formatge 
    •   Canelons d'espinacs 
    •   Canelons de peix i marisc 
    •   Canelons de confit d'ànec amb foie 
    •   Canelons de ceps amb verdures 
    •   Canelons de pollastre rostit 
    •   Canelons de bacallà amb samfaina 
    •   Canelons de salmó amb espinacs
    •   Calamars farcits 
    •   Rodó de vedella amb bolets 
    •   Espatlla de xai rostida 
    •   Pollastre farcit amb prunes i pinyons
    •   Pollastre farcit amb espinacs

    Tasta els nostres plats per al Nadal, et lleparàs els dits! 

  • FÒRUM GASTRONÒMIC 2015 T'esperem els dies 15, 16 i 17 de novembre!
    FÒRUM GASTRONÒMIC 2015

    FÒRUM GASTRONÒMIC 2015

    2015-11-13

    Vine a visitar-nos i tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand 50-51 i 60-61 del Palau de Fires de Girona. 


    Llegir més
    FÒRUM GASTRONÒMIC 2015

    Durant els dies 15, 16 i 17 de novembre Girona serà el punt de trobada de tots els professionals i dels amants de la gastronomia gràcies al Fòrum Gastronòmic.

    Un fòrum de formació, debat i exposició on, aquest any, Cuinats Jotri serà present a l’espai de Fira amb un estand expositor on es faran tastos de producte i un show cooking.

    Durant aquests dies promocionarem els nostres clàssics: els canelons, les paelles i la fideuà.

    Vine a visitar-nos i tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand 50-51 i 60-61 del Palau de Fires de Girona.