ACTUALITAT
  • Bona valoració de la presència de Cuinats Jotri a la Fira iMeat

    Bona valoració de la presència de Cuinats Jotri a la Fira iMeat

    2019-10-08

    La segona edició de la fira iMeat, la fira destinada als professionals minoristes del món de la carnisseria, s'ha consolidat


    Llegir més
    Bona valoració de la presència de Cuinats Jotri a la Fira iMeat

    Els dies 6 i 7 d'octubre hem estat a la Fira iMeat, on s'ha vist la forta evolució del sector de les carnisseries, que s'han actualitzat i apliquen metodologies innovadores. A Cuinats Jotri hem volgut ser en aquesta fira tan important exposant les nostres referències i presentant totes les novetats per tal d’ajudar al sector en el seu dia a dia.

  • Col·laborem a la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

    Col·laborem a la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

    2019-09-24

    Cuinats Jotri participa en un postgrau que s'imparteix al Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial-FoodLab de Riudellots de la Selva


    Llegir més
    Col·laborem a la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

    El postgrau tracta sobre la innovació a la indústria alimentària ja que és un tema de màxim interès per a les empreses, i les persones que hi treballen. La formació és pluridisciplinària i abraça coneixements sobre processos i productes, i també conceptes propis de l’economia i el màrqueting. La metodologia és eminentment pràctica per tal que els estudiants adquireixin competències útils per a desenvolupar la seva professió en l’àmbit de l'R+D+i de les empreses del sector alimentari. Des de Cuinats Jotri s'ofereix la possibilitat als alumnes de desenvolupar projectes innovadors aplicats a partir de problemàtiques reals detectades dins l'empresa.

    El Punt Avui
  • Assistim a la fira iMEAT Espanya

    Assistim a la fira iMEAT Espanya

    2019-09-24

    Cuinats Jotri us convida a la Fira iMEAT Espanya els propers 6 i 7 d’octubre a la Fira de Cornellà


    Llegir més
    Assistim a la fira iMEAT Espanya

    En aquests dos dies es reuniran professionals del sector de la carnisseria, xarcuteria i botiga de gastronomia minorista. En els últims anys, el minorista de la carnisseria ha patit una forta evolució que l’ha portat a actualitzar-se i aplicar metodologies innovadores. És per això que a iMeat s’hi faran activitats i tallers destinats a desenvolupar els contactes i relacions comercials entre els professionals i els proveïdors especialitzats del sector. A Cuinats Jotri, que sempre hem anat de la mà del minorista, en aquesta ocasió també hem volgut ser en aquesta fira tan important exposant les nostres referències i presentant-vos totes les novetats per tal d’ajudar-vos tant com ens sigui possible en el vostre dia a dia. Si hi esteu interessats en asistir, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

  • La Vanguardia dedica un reportatge a Cuinats Jotri

    La Vanguardia dedica un reportatge a Cuinats Jotri

    2019-08-21

    La secció d'economia del diari La Vanguardia ha dedicat, en l'edició del dimarts 20 d'agost, un reportatge a Cuinats Jotri


    Llegir més
  • Cuinats Jotri presenta els nous plats de cuina tradicional catalana actualitzada

    Cuinats Jotri presenta els nous plats de cuina tradicional catalana actualitzada

    2019-07-23

     El projecte compta amb Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom gironí.


    Llegir més
    Cuinats Jotri presenta els nous plats de cuina tradicional catalana actualitzada

    Cuinats Jotri ha presentat la nova línia gastronòmica que recupera i actualitza plats tradicionals de la cuina catalana.

    La presentació ha anat a càrrec de Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri i Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom que col·labora en aquest projecte. A la presentació han explicat el per què de cada plat, que en aquesta ocasió es tractava de la Poma de "relleno" i el Cim i tomba, la seva història i recorregut, i com s'en pot gaudir a la taula de la mà de Cuinats Jotri.

    El Cim i tomba està fet a partir d'ingredients de proximitat com són la rajada, les patates, l'all i les ametlles que converteixen la recepta en un dels "platillos" més representatius de la cuina marinera de Tossa de Mar. Per la seva banda la Poma de "relleno" està elaborada a partir de poma, carn, melindros i torró que s'integren per recuperar aquesta relíquia de la cuina medieval més empordanesa.

    Aquest projecte pretén actualitzar una desena de receptes de plats de la cuina tradicional catalana. Al novembre, en un acte amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Barcelona es donaran a conèixer nous plats de cinquena gamma de Cuinats Jotri, i posteriorment la resta en successives presentacions.

    Salvador Garcia-Arbós
    Salvador Garcia-Arbós, nascut el 27 de febrer del 1962, és escriptor i periodista. Col·labora mensualment a la revista Cuina i al programa de Catalunya Ràdio "Un Restaurant Caníbal a Berlín". També amb Paula Molés presenta setmanalment el microespai Tips, de Catalunya Informació. És un dels fundadors de @7caníbales, un dels mitjans digitals gastronòmics més prestigiosos i influents en espanyol a tot el món, Premio Nacional de Gastronomía a la millor Publicació Periòdica Digital 2018.

  • Jotri assisteix a la jornada Repensar el menjar. De la cuina de mercat a la cinquena gamma

    Jotri assisteix a la jornada Repensar el menjar. De la cuina de mercat a la cinquena gamma

    2019-07-23
    Llegir més
    Jotri assisteix a la jornada Repensar el menjar. De la cuina de mercat a la cinquena gamma

    Josep Trias i Francesc Baltrons de Cuinats Jotri han assistit a aquesta jornada orientada sobretot a aquelles persones interessades en la gastronomia i l'alimentació, la va inaugurar Ferran Adrià parlant de l'"Accent empordanès del Bulli".

    Seguidament el professor de filosofia de la ciència de la Universitat Autònoma de Barcelona va reflexionar sobre innovació i pensament al voltant de l'activitat gastronòmica. Vicent Marquès va parlar del seu treball sobre la Història de la cuina catalana i occitana, una enciclopèdia de 10 volums que ha editat recentment Edicions Sidillà.

    El periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, colaborador de Cuinats Jotri, dedicar la seva ponència a parlar dels valors en la utilització dels productes de proximitat i Clara Antúnez, nutricionista i sommelier va destacar els maridatges amb Aigua de Vilajuïga, empresa col·laboradora del projecte.

    Els torns de la tarda va ser per dues taules dinamitzades per les periodistes Carme Gasull i Paula Molés, la primera dialogà amb Carme Ruscalleda i Núria Serrat per preguntar-se sobre la raó de la manca de dones xef en el panorama de l'alta cuina i la segona ho va fer amb Mateu Casañas i Jordi Subirós, els hereus dels clàssics.

    L'objectiu d'aquesta jornada és el de reflexionar al voltant del menjar, el mercat, l'ofici de la cuina i els reptes de futur que es plantegen en aquests espais.

    L'acte va tenir lloc a l'Auditori Caputxins el divendres 21 de juny.

  • Jornades de l'arròs de Girona Bons Fogons

    Jornades de l'arròs de Girona Bons Fogons

    2019-07-17
    Llegir més
    Jornades de l'arròs de Girona Bons Fogons

    S'han presentat les jornades de l'arròs que com cada any celebra el grup de cuina Girona Bons Fogons. Hi hem assitit per recolzar aquest esdeveniment que ja arriba a la 13a edició.

    Els Jardins dels Alemanys de Girona va ser l'escenari de la presentació de les tretzenes Jornades de l'Arròs, on també hi va participar l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, aquestes jornades les organitza el Col·lectiu Girona Bons Fogons, format pels restaurants Apat's, El Celler de Can Roca, Duc de l'Obac, Egg Gastronomia, Massana, Occi, Divinum, La Riera de Sant Martí Vell, Umai i Novara Hotels. Les jornades, durant les quals es podrà degustar el millor arròs en diferents versions, tindran lloc entre 15 i el 30 de juliol.

  • Cuinats Jotri al Fira Tast d'estiu a Girona

    Cuinats Jotri al Fira Tast d'estiu a Girona

    2019-07-04

    Del 4 al 7 de juliol ens trobareu a la Devesa de Girona


    Llegir més
    Cuinats Jotri al Fira Tast d'estiu a Girona

    Cuinats Jotri està present a FiraTast d'Estiu que enguany realitza la seva 1a edició a la ciutat de Girona. Hi podreu tastar els nostres plats cuinats de paella mixta, croquetes, ensaladilla russa, canelons de carn i canelons de salmó i espinacs. 

  • Amanides d'arròs per al Sant Joan del Centre d'Acollida La Sopa

    Amanides d'arròs per al Sant Joan del Centre d'Acollida La Sopa

    2019-06-25
    Llegir més
    Amanides d'arròs per al Sant Joan del Centre d'Acollida La Sopa

    Cuinats Jotri ha fet donatiu d’un lot de cent deu àpats que La Sopa ha servit per Sant Joan. S'ha preparat packs d'amanides d'arròs que s'han servit en aquest centre d’acollida pensant en oferir un menjar diferent per la revetlla d'estiu.

    Cuinats Jotri valora positivament la col·laboració amb el Consorci de La Sopa, que es realitza dos cops l'any, i que s'emmarca dins el seu programa de responsabilitat social. La Sopa presta serveis socials i assistencials a la població "sense sostre", mancada d'habitatge o en situació de necessitat o de pobresa severa. El servei de menjador ofereix la possibilitat de gaudir d'un àpat calent a aquells que més ho necessiten.

  • Arriben els plats d'estiu

    Arriben els plats d'estiu

    2019-06-11

    Tasta els nostres plats més frescos


    Llegir més
    Arriben els plats d'estiu

    Tasta els nostres plats d'estiu: Ensaladilla russa, Vichyssoise, Braç de tonyina, Esqueixada, Gaspatxo, Amanida d'arròs, de pasta...


    Plats d'estiu
  • Disponible la paella mixta a la carta de plats frescos

    Disponible la paella mixta a la carta de plats frescos

    2019-05-24

    Una recepta d'arròs que combina peix, marisc, carn i verdures


    Llegir més
    Disponible la paella mixta a la carta de plats frescos

    Tenim disponible com a plat fresc la paella mixta. Un dels arrossos més populars que elaborem amb un bon brou de peix i verdures, un sofregit fet a foc lent, sèpia, gamba vermella, musclos, costelló de porc, pollastre, i pèsols.


    Paella mixta
  • Showcooking de canelons i arrossos al Foodlab de Riudellots

    Showcooking de canelons i arrossos al Foodlab de Riudellots

    2019-05-20

    Els dies 20 i 21 de maig presentem els nostres canelons i arrossos en un nou showcooking


    Llegir més
    Showcooking de canelons i arrossos al Foodlab de Riudellots

    El FoodLab de Riudellots de la Selva acull dues noves sessions gastronòmiques amb una vintena de representants d'establiments de restauració i botigues especialitzades. L'equip de Cuinats Jotri hi presenta els canelons i arrossos de cinquena gamma.

     

  • Concurs de Sant Jordi

    Concurs de Sant Jordi

    2019-04-15

    Vols guanyar un lot de Cuinats Jotri per a tres persones i un llibre per aquest Sant Jordi? 


    Llegir més
    Concurs de Sant Jordi

    Participa i guanya un pack de Paella a la Marinera, Fideuà i Esqueixada de Bacallà i el llibre "Cocottes" signat per Salvador García-Arbós. Segueix el nostre perfil a Instagram @cuinatsjotri i respon aquesta publicació amb un comentari abans del 23 d'abril, dient-nos amb qui compartiries aquest regal.

  • Showcooking de Jotri al Food Lab de Riudellots

    Showcooking de Jotri al Food Lab de Riudellots

    2019-03-22

    El dilluns 18 de març vam presentar els nostres plats al Food Lab de Riudellots de la Selva. 


    Llegir més
    Showcooking de Jotri al Food Lab de Riudellots

    Una trentena de persones d'onze empreses del sector de la restauració van assistir al showcooking i degustació de les nostres elaboracions, com ara canelons, arrossos, pasta, risotto i pollastre estil asiàtic.

  • TORNA EL GASPATXO

    TORNA EL GASPATXO

    2019-03-18

    Ja torneu a tenir el nostre gaspatxo a la vostra disposició


    Llegir més
    TORNA EL GASPATXO

    Les verdures fresques fan d'aquest plat un dels més refrescants de la gastronomia espanyola.

    Gaspatxo de Cuinats Jotri
  • Cuinats Jotri serveix cent deu racions de canelons
    Posem els canelons de Nadal del Centre d'Acollida La Sopa

    Posem els canelons de Nadal del Centre d'Acollida La Sopa

    2018-12-27
    Llegir més
    Posem els canelons de Nadal del Centre d'Acollida La Sopa

    Cuinats Jotri ha fet donatiu aquest matí d’un lot de cent deu àpats que La Sopa ha servit pel dinar de Nadal. L’empresa gironina de menjar cuinat ha preparat packs de canelons que s'han servit en aquest centre d’acollida pensant en oferir aquest tradicional plat en un dia tan especial.

    Cuinats Jotri se sent molt satisfeta de poder col·laborar amb el Consorci de La Sopa que presta serveis socials i assistencials a la població "sense sostre", mancada d'habitatge o en situació de necessitat o de pobresa severa. El servei de menjador ofereix la possibilitat de gaudir d'un àpat calent a aquells que més ho necessiten.

    Cuinats Jotri és una empresa familiar amb gairebé 30 anys d'experiència en el sector i que va començar la seva activitat, precisament, cuinant canelons. Especialitzats en l'elaboració de plats cuinats, destinats a carnisseries, rostisseries i restauració, i que distribueix el seu producte en establiments de la demarcació de Barcelona, Girona i Tarragona.

  • Ja tenim guanyadors del concurs de 3 lots de plats

    Ja tenim guanyadors del concurs de 3 lots de plats

    2018-12-20
    Llegir més
    Ja tenim guanyadors del concurs de 3 lots de plats

    L'Anna Samso, la Marianela Echavarría, i la Pilar Perez Climent han estat les guanyadores dels tres lots de plats de Cuinats Jotri que sortejàvem per 4 persones, i que incloïen una ració de cargols + una de brandada de bacallà d'Islàndia + una de canelons de salmó de Noruega i espinacs + una de canelons de confit i foie d'ànec + quatre racions de pollastre farcit amb prunes i pinyons. 
    Que els guadiu!!

  • LA REVISTA GIRONA GASTRONÓMICA ENTREVISTA A FRANCESC BALTRONS

    LA REVISTA GIRONA GASTRONÓMICA ENTREVISTA A FRANCESC BALTRONS

    2018-12-05

    Girona Gastronòmica ha entrevistat en Francesc Baltrons, responsable de I+D de Cuinats Jotri


    Llegir més
    LA REVISTA GIRONA GASTRONÓMICA ENTREVISTA A FRANCESC BALTRONS

    Cuinats Jotri presenta una innovadora croqueta de gaspatxo amb motiu del Fòrum Gastronòmic


    + Llegir l'entrevista
  • ENS ENTREVISTEN AL TÉ DE TOT DE TV GIRONA

    ENS ENTREVISTEN AL TÉ DE TOT DE TV GIRONA

    2018-12-03

    Hi hem presentat les darreres creacions gastronòmiques


    Llegir més
    ENS ENTREVISTEN AL TÉ DE TOT DE TV GIRONA
    Ens han entrevistat al programa Té de Tot de Televisió de Girona. En Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri i la Montse Sabater, cap de vendes, hi han parlat de noves receptes, innovació, tradició, les matèries primeres de qualitat i els productes de proximitat...
    + Veure el vídeo. Min 14:37
  • Gràcies per acompanyar-nos en aquesta edició
    ÈXIT DE LA NOSTRA PRESÈNCIA AL FÒRUM GASTRONÒMIC

    ÈXIT DE LA NOSTRA PRESÈNCIA AL FÒRUM GASTRONÒMIC

    2018-11-23

    Un any més Cuinats Jotri hem assistit al Fòrum Gastronòmic Girona


    Llegir més
    ÈXIT DE LA NOSTRA PRESÈNCIA AL FÒRUM GASTRONÒMIC

    El nostre estand disposava d’un espai de show cooking on tots els visitants del Fòrum podien veure com s’elaboren i es presenten els plats de Jotri. El nostre equip hi explicava com personalitzar i elaborar les noves receptes i també comptava amb una zona de degustació.

    La croqueta de gaspatxo, una de les novetats amb les que hem assistit al Fòrum, ha sorprès favorablement als assistents. La recepta sorgeix de pensar en un producte molt típic i buscar-li una nova textura i presentació. És una croqueta amb una massa interior molt cremosa i sabor intens de gaspatxo, arrebossada amb panko i arròs verd vietnamita que li aporten volum i una textura molt cruixent.

    Moltes gràcies per la vostra confiança!

  • FÒRUM GASTRONÒMIC GIRONA 2018 T'esperem els dies 18, 19 i 20 de novembre!
    FÒRUM GASTRONÒMIC GIRONA 2018

    FÒRUM GASTRONÒMIC GIRONA 2018

    2018-10-04

    Vine a visitar-nos i tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand 186-193 del Palau de Fires de Girona. 


    Llegir més
    FÒRUM GASTRONÒMIC GIRONA 2018

    Durant els dies 18, 19 i 20 de novembre el Palau de Fires i de Congressos de Girona acolliran el Fòrum Gastronòmic Girona 2018. El Fòrum combina sessions magistrals de cuina en directe, tallers, tastos i un espai firal per als expositors. Cuinats Jotri hi serà present de nou amb un estand propi, on s'hi faran tastos de producte. Entre altres novetats presentarem les nostres croquetes de gaspatxo. Vine a provar-les!

    Ens trobaràs a l’estand 186-193 del Palau de Fires de Girona. 

  • FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN! Despreocupa’t, que nosaltres cuinem per a tu
    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    2018-06-19

    Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei! 


    Llegir més
    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!
    Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei! 


    PICA PICA:

    Esqueixada de bacallà
    Xarrup de gaspatxo
    Xarrup de vichysoie
    Pastís de tonyina
    Pastís d'escalivada 
    Cargols a la llauna
    Brandada de bacallà amb torradetes
    Croquetes
    Ensaladilla russa
    Torrades d'escalivada amb anxoves
    Empedrat

    I si creus que fareu curt, us proposem canelons de pollastre rostit de segon!

    Només preocupa’t de parar taula i oblida’t de tancar-te a la cuina!


    Bona revetlla i bon profit!
  • SOM NOTÍCIA AL DIARI EL PUNT AVUI

    SOM NOTÍCIA AL DIARI EL PUNT AVUI

    2018-06-12

    Cuinats Jotri formarà part d'una iniciativa en què es pretén formar a professionals i ajudar a la indústria alimentària i a la innovació.


    Llegir més
    SOM NOTÍCIA AL DIARI EL PUNT AVUI
    Som notícia al diari El Punt Avui.

    Cuinats Jotri formarà part d'una iniciativa en què es pretén formar a professionals i ajudar a la indústria alimentària i a la innovació.

    Cuinats Jotri serà un dels col·laboradors del nou postgrau de la Universitat de Girona (UdG).  Aquest postgrau, en col·laboració amb l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, formarà a partir de l'octubre nous perfils professionals en els terrenys de la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+i) en el sector de l'alimentació. 

    Enllaç a la notícia: 
    http://www.elpuntavui.cat/societat/article/16-educacio/1411734-un-postgrau-de-la-udg-formara-a-riudellots-en-alimentacio.html

  • PLATS ASIÀTICS A partir del 31 de maig
    PLATS ASIÀTICS

    PLATS ASIÀTICS

    2018-05-29

    Tasta les nostres noves receptes de cuina asiàtica


    Llegir més
    PLATS ASIÀTICS

    Tasta les nostres noves receptes de cuina asiàtica.

    Sabem que la cuina asiàtica t'agrada, i per això cuinem per a tu 4 plats variats típics d'aquesta cultura. Els elaborem, com sempre, amb productes frescos i de qualitat.

    Noodles amb verduras al wok y salsa Tamari
    Noodles amb pollastre i verdures al wok amb salsa Teriyaki
    - Mandonguilles al curry amb arròs Thai
    - Pollastre Tikka masala amb arròs Thai

  • PLATS DE PRIMAVERA A partir del 9 d'abril
    PLATS DE PRIMAVERA

    PLATS DE PRIMAVERA

    2018-05-17

    Gaudeix de l'estació més alegre de l'any amb les nostres receptes de primavera!


    Llegir més
    PLATS DE PRIMAVERA

    Gaudeix de l'estació més alegre de l'any amb les nostres receptes de primavera!

     

    Amb l’arribada del bon temps el que ve més de gust és estar a l'aire lliure!

    Així que no et tanquis a la cuina que nosaltres cuinem per a tu:

    - Saltejat de pèsols amb pernil de gla
    - Gaspatxo fresc
    - Ensaladilla
    - Ensaladilla rusa
    - Paella d'arrós amb verdures
    - Amanida d'arròs

    - crema de porro
    - Esqueixada de bacallà

     

    Gaudeix de l'estació més alegre de l'any amb les nostres receptes de primavera!

  • PLATS D’HIVERN Entra en calor!
    PLATS D’HIVERN

    PLATS D’HIVERN

    2018-01-10

    L’estació més freda de l’any ve acompanyada dels nostres plats més calentons! 


    Llegir més
    PLATS D’HIVERN

    L’estació més freda de l’any ve acompanyada dels nostres plats més calentons.  Entra en calor amb les nostres 10 receptes d’hivern:

     

    Cuinem per a tu:

    Trinxat
    Espaguetis a la carbonara
    Llenties guisades
    Favetes a la catalana 
    Arròs amb salsitxes i bolets 
    Crema de carbassó i kale (nova recepta)
    Crema de porro
    Sopa de peix amb gambes 
    Mandonguilles amb bolets
    Callos


    Assaboreix l'hivern amb els millors ingredients d’aquesta temporada i amb nous gustos,  com la crema de carbassó i kale. 

  • PREPARA'T PEL NADAL del 4 de desembre fins al 5 de gener
    PREPARA'T PEL NADAL

    PREPARA'T PEL NADAL

    2017-12-04

    Cuinem per a tu 20 receptes molt nadalenques perquè tingueu el Nadal més deliciós.


    Llegir més
    PREPARA'T PEL NADAL

    Ara ve Nadal... i volem que el gaudeixis amb els teus!
    Del 4 de desembre fins al 5 de gener cuinem per a tu 20 receptes molt nadalenques perquè tingueu el Nadal més deliciós.


    Aquesta és la nostra proposta per preparar el millor Nadal:


    Mousse de carbassó amb formatge
    Mousse d'escalivada amb anxoves
    Mousse de peix de roca
    Llauna de cargols
    Carpaccio de cargols amb salsa
    Sopa de peix amb gambes
    Brou
    Brandada de bacallà
    Vedella amb bolets
    Calamars farcits
    Pollastre farcit amb prunes i pinyons
    Canelons de carn
    Canelons de carn amb beixamel i formatge
    Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
    Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
    Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramelitzada
    Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
    Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida
    Canelons de bacallà amb samfaina amb beixamel de tomàquet al forn
    Canelons de salmó i espinacs amb beixamel d'espinacs saltats


    Combina aquests plats i gaudeix dels àpats més festius i tradicionals d'aquestes festes!

  • GRÀCIES PER VISITAR-NOS Fòrum Gastronòmic de Girona 2017
    ENCANTATS D’HAVER-NOS TROBAT

    ENCANTATS D’HAVER-NOS TROBAT

    2017-11-22

    Un any més estem encantats amb la participació al Fòrum Gastronòmic de Girona i ja pensem en el proper.


    Llegir més
    ENCANTATS D’HAVER-NOS TROBAT

    Un any més estem encantats amb la participació al Fòrum Gastronòmic de Girona i ja pensem en el proper. En aquesta edició hem recollit la sorpresa de molts davant el nostre Coulant de Calçot amb salsa romesco.

    Agraïm a l’organització del Fòrum que, un any més, s’ha superat amb una edició amb molt més espai, col·loquis i productes innovadors. Contents i agraïts de compartir els nostres valors i els nostres plats amb tots els que us heu acostat al nostre estand.

     

    Ens hi tornarem a trobar a la propera edició, gràcies!

  • FÒRUM GASTRÒNOMIC 2017 T'esperem del 19 al 21 de novembre
    VINE A VISITAR-NOS

    VINE A VISITAR-NOS

    2017-11-15

    Un any més cuinem per a tu al Fòrum Gastronòmic de Girona!
    Ens trobaràs al pavelló 3 - Estand 354-362


    Llegir més
    VINE A VISITAR-NOS

    Un any més volem ser a un dels esdeveniments més importants i prestigiosos del circuit de la gastronomia.

     

    T'esperem al Fòrum Gastronòmic de Girona! Un fòrum de formació, debat i exposició on hi serem amb un estand expositor on es faran tastos de producte i un show cooking.

     

    Durant aquests dies, us presentarem la nostra última recepta; un binomi entre innovació i tradició:
    Coulant de calçot de Valls amb salsa romesco.

     

    Del 19, 20 i 21 de novembre vine a visitar-nos i tasta els nostres plats,
    ens trobaràs al pavelló 3, estand 354-362 del Palau de Fires de Girona.

     

    Fins aviat!

  • PLATS DE TARDOR fins al 30 de novembre
    MENJA'T LA TARDOR

    MENJA'T LA TARDOR

    2017-09-29

    Amb l'arribada de la tardor, arriben les nostres receptes de temporada.


    Llegir més
    MENJA'T LA TARDOR

    Amb l'arribada de la tardor, arriben les nostres receptes de temporada.
    A més aquesta estació cuinem per a tu tres receptes noves!

    Els plats de temporada:

    Crema de carbassa i moniato (NOVA RECEPTA)
    Croquetes de l'Empordà (NOVA RECEPTA)
    Quinoa amb calamars verdures i pèsols (NOVA RECEPTA)*
    Canelons de ceps i verdures
    Espagueti Carbonara
    Mandonguilles amb bolets


    Menja’t la tardor fins al 30 de novembre!


    * Pròximament disponible
    ** Tots els plats estaran disponibles fins al 30 de novembre

  • 3 RECEPTES D'HIVERN fins a finals de maig
    PLATS D'HIVERN

    PLATS D'HIVERN

    2017-09-29

    Ens avancem a la temporada més freda de l’any


    Llegir més
    PLATS D'HIVERN

    S’acosta el fred i ve de gust plats més calents. Ens avancem a la temporada més freda de l’any i comencem a cuinar tres receptes d’hivern!

    Cuinem per a tu d’ara fins al maig:
    Trinxat 
    Arròs amb bolets i salsitxes
    Callos

    Tasta-les i assaboreix una mica d’hivern!

  • REFRESCA'T amb els plats d’estiu!
    CUINEM PER  A TU 10 RECEPTES MOLT ESTIUENQUES!

    CUINEM PER A TU 10 RECEPTES MOLT ESTIUENQUES!

    2017-06-16

    Gaudeix de l'estació més divertida de l'any sense passar per la cuina!


    Llegir més
    CUINEM PER  A TU 10 RECEPTES MOLT ESTIUENQUES!

    Ja tenim aquí l’estació més entretinguda de l’any! 
    Amb ella arriben els plans, la platja, la calma, les vacances, els amics… i les poques ganes de tancar-se. Cuinem per a tu perquè puguis gaudir del temps lliure sense passar per la cuina!


    Cuinem per a tu:
    Amanida d’arròs
    Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
    Braç de tonyina
    Empedrat
    Ensaladilla russa
    Esqueixada de bacallà
    Gaspatxo
    Pastís d’escalivada
    Pastís de tonyina
    Tabulé

    Seleccionem els nostres ingredients amb molta cura per poder elaborar les receptes més fresques i lleugeres de l'any! 

  • PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!
    PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!

    PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!

    2017-04-06

    Aquestes festes, para la taula amb el bon gust de les tradicions!


    Llegir més
    PREPARA'T PER LA SETMANA SANTA!

    S’acosta la setmana santa, moment de tradicions.
    Cuinem per
    tu amb bacallà!

    Assaboreix a partir d’avui
    :
    Canelons de bacallà amb samfaina i beixamel de tomàquet
    (disponible fins al 2 de juny)
    Esqueixada de bacallà (disponible tota la temporada d’estiu)


    O si ho prefereixes també pots para
    r la taula d’aquestes festes amb:
    Bacallà d'Islàndia amb samfaina
    Brandada de bacallà d'Islàndia
    Croquetes de bacallà d’Islàndia

     

    Gaudeix del gust de les bones tradicions!

  • PLATS DE PRIMAVERA Fins al 2 de juny
    PLATS DE PRIMAVERA

    PLATS DE PRIMAVERA

    2017-04-04

    Assaboreix l’estació més acolorida de l’any amb les nostres receptes!


    Llegir més
    PLATS DE PRIMAVERA

    Amb el bon temps i els dies més llargs ve de gust estar a l’aire lliure! 
    Així que no et tanquis a la cuina que nosaltres cuinem per a tu:

    - Mandonguilles amb pèsols i sípia
    - Canelons de bacallà amb samfaina i beixamel de tomàquet
    - Amanida de llenties
    - Saltejat de pèsols amb pernil de gla* 

    Assaboreix l’estació més acolorida de l’any amb les nostres receptes!

    * Disponible fins al 2 de juny.
    ** Disponible a partir del 24 d’abril fins al 2 de juny.

  • NOUS PLATS D'HIVERN Del 16 de gener el 30 de març
    LLENTIES, FAVETES I SOPA DE PEIX

    LLENTIES, FAVETES I SOPA DE PEIX

    2017-01-18

    Us ve de gust un plat calent? Descobreix-los!


    Llegir més
    LLENTIES, FAVETES I SOPA DE PEIX

    Ens encanten les receptes típiques de la nostra cuina perque s’adapten a cada estació de l’any! 


    Del 16 de gener al 30 de març cuinem per a tu:
    Llenties guisades
    Favetes a la catalana
    Sopa de peix 


    Tasta-les i gaudeix del gust de la nostra terra!

  • PLATS D'HIVERN Durant tota la temporada
    PLATS D'HIVERN

    PLATS D'HIVERN

    2017-01-16

    Amb el fred arriben els nostres plats que et faràn entrar en calor!


    Llegir més
    PLATS D'HIVERN

    L’estació més freda de l'any ve acompanyada de les receptes més tradicionals de la cuina catalana!


    Cuinem per a tu:
    Trinxat
    Callos


    Assaboreix l'hivern amb els millors ingredients d’aquesta temporada! 

  • TU TRIES! 48 combinacions diferents de canelons Origen
    TU TRIES!

    TU TRIES!

    2016-12-02

    Escull els canelons i combina'ls amb la salsa beixamel que més t'agradi!


    Llegir més
    TU TRIES!

    Tu tries!

    Escull els canelons i combina'ls amb la salsa beixamel que més t'agradi!
    Tens fins a 48 combinacions diferents!!

    Escull els canelons*:
    · De carn
    · D'espinacs
    · De peix i marisc
    · De confit d'ànec amb foie-gras
    ·
     De ceps i verdures
    · De pollastre rostit
    · De bacallà amb samfaina
    · De salmó amb espinacs

    ... escull la salsa beixamel*:
    · De ceba rostida
    · De ceps
    · D'espinacs saltejats
    · De pebrot escalivat
    · De poma caramel·litzada
    · De tomàquet al forn

    ... i gaudeix dels nostres canelons al teu gust!

    *productes ultracongelats

  • CANELONS DE FESTA DE NADAL! 7 caixes de canelons al teu gust!
    CANELONS DE FESTA DE NADAL!

    CANELONS DE FESTA DE NADAL!

    2016-12-01

    Gaudeix del teu Nadal que nosaltres cuinem per a tu!


    Llegir més
    CANELONS DE FESTA DE NADAL!

    Comença't a preparar pel Nadal!

    Ens encanten aquestes festes i volem que ho celebris amb els teus, per això et preparem els teus canelons:

    Canelons de carn rostida amb beixamel i formatge 12 u./ 20 u. 
    Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge 12 u.
    Canelons de peix i marisc amb beixamel de pebrot i brandada de bacallà 6 u.
    Canelons de confit d’ànec amb foie amb beixamel de poma caramel·litzada*  6 u.
    Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps*  6 u.
    Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida*  6 u.
    Canelons de bacallà i samfaina amb salsa beixamel de tomàquet*  6 u.
    Canelons de salmó amb espinacs amb beixamel d’espinacs saltejats*   6 u.

    Escull els canelons de festa que més t'agradin i gaudeix del teu Nadal que nosaltres cuinem per a tu!


    *Disponible del 28 de novembre al 8 de gener

    CANELONS DE FESTA DE NADAL!
  • GRÀCIES PER VISITAR-NOS Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2016
    GRÀCIES PER<br>VISITAR-NOS

    GRÀCIES PER
    VISITAR-NOS

    2016-11-14

    Ens hem quedat amb molt bon gust de boca després del Fòrum Gastronòmic de Barcelona!


    Llegir més
    GRÀCIES PER<br>VISITAR-NOS

    Ens hem quedat amb molt bon gust de boca després del Fòrum Gastronòmic de Barcelona! 
    Aquest any hi sumem la satisfacció d’haver rebut el premi innofòrum pel carpaccio de cargols i de tots els comentaris i debats que s'han creat en vers el plat i la resta de la nostra oferta. 

    Estem molt agraïts per la gran afluència al nostre estand. Ens va fer especial il·lusió la visita dels nostres clients així com també la visita del molt honorable Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunyai la gran quantitat de comentaris positius rebuts durant el transcurs dels quatre dies. Contents de compartir els nostres valors per ala professió: tradició, dedicació, qualitat i innovació! 

    Esperem veure-us aviat, gràcies!

  • BONES FIRES I FESTA MAJOR de Sant Narcís!
    BONES FIRES I FESTA MAJOR!

    BONES FIRES I FESTA MAJOR!

    2016-10-26

    Aquestes festes de Sant Narcís cuinem per a tu canelons de festa major!


    Llegir més
    BONES FIRES I FESTA MAJOR!

    Comença’t a preparar per les festes de Sant Narcís!

     

    Aquest any volem que gaudeixis més que mai de la festa major, i per això hem preparat tres varietats de canelons de festa! 

    - Canelons de carn de 12 u.
    - Canelons d’espinacs 12 u.
    - Canelons de ceps i verdures 6 u.


    Escull els canelons que més t’agradin, aprofita el temps i celebra amb els teus les fires i festes de Sant Narcís!


    BONES FIRES I FESTA MAJOR!
  • CARPACCIO DE CARGOLS plat guanyador dels premis innofòrum!!
    CARPACCIO DE CARGOLS

    CARPACCIO DE CARGOLS

    2016-10-24

    El Fòrum Gastronòmic ens ha atorgat el premi al gust més original dels premis Innofòrum!


    Llegir més
    CARPACCIO DE CARGOLS

    Estem molt contents de presentar-vos el nostre plat més innovador fins al moment: el carpaccio de cargols!

    Es tracta de cargols Bovers bullits, cuinats al forn i nets de tripa. Els laminem en fines llesques i els disposem amb forma de cercle per tal de poder servir-los més facilment.
    És una forma original i diferent de menjar cargols, amb tota la tradició.
    Acompanyem els cargols amb la nostra deliciosa salsa!

    El mètode de preparació és ben senzill:

    - Pre-escalfa al forn.
    - Obre la bossa que conté el carpaccio de cargols.
    - Col·loca-ho en un plat preparat per anar al forn.
    - Retira el paper del suport.
    - Introdueix al forn/gratinador durant 1 minut.
    - Escalfa la bossa de salsa al microones durant 1 minut.
    - Obre la bossa de salsa i cobreix el carpaccio.
    - Gratina el plat durant 1 minut més al forn/gratinador. 
    I ja està llest per gaudir! 

     

  • FÒRUM GASTRONÒMIC 2016 T'esperem els dies 23,24,25 i 26 d'octubre!
    FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2016

    FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2016

    2016-10-14

    Vine a visitar-nos i a tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand B33 i C34 de la Fira Barcelona. 


    Llegir més
    FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA 2016

    A partir del pròxim diumenge 23 d’octubre es celebra el Fòrum Gastronòmic de Barcelona!
    Un dels esdeveniments més importants de l’any tant per professionals com per amants de la gastronomia.

    Vine a tastar els nostres productes, a gaudir del nostre show cooking i a descobrir un plat que segur no et deixa indiferent!

  • GUST DE TARDOR De l'1 d’octubre al 25 de novembre
    GUST DE TARDOR

    GUST DE TARDOR

    2016-10-01

    Arriba la tardor i amb ella els ingredients d'aquesta temporada!


    Llegir més
    GUST DE TARDOR

    Amb l'estiu acabat baixen les temperatures i vénen de gust plats més calents.


    Aquesta estació cuinem per a tu amb molt de gust de tardor:

    Croquetes de ceps i formatge de cabra**
    Croquetes de Perol**
    Canelons de ceps i verdures amb beixamel*
    Mandonguilles amb bolets*
    Vedella amb bolets
    Arròs amb bolets i salsitxes*
    Tagliatella al funghi porcini*


    Menja't aquesta estació amb els millors ingredients de la temporada!


    *Disponible d’1 d’octubre a 25 de novembre
    ** Disponibles amb fresques o fregides


  • GUST D'ESTIU Durant tota la temporada
    GUST D'ESTIU

    GUST D'ESTIU

    2016-06-27

    Assaboreix els productes i les receptes més típiques d’aquesta època de l’any sense trepitjar la cuina!


    Llegir més
    GUST D'ESTIU

    Amb la calor ja arriben tots els nostres plats d'estiu, tenim molta gana d'estiu i dels seus plats frescos!


    Cuinem per tu amb molt de gust d’estiu:

       Amanida d’arròs
       Amanida de llenties
       Amanida de pasta
       Braç de tonyina
       Empedrat
       Ensaladilla russa
       Tabulé
       Esqueixada de bacallà
       Gaspatxo
       Pastís d’escalivada
       Pastís de tonyina
       Canelons de salmó i espinacs amb beixamel i formatge


    Assaboreix els productes i les receptes més típiques d’aquesta època de l’any sense trepitjar la cuina!

  • FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN! Despreocupa’t, que nosaltres cuinem per a tu
    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    2016-06-22

    Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei! 


    Llegir més
    FELIÇ REVETLLA DE SANT JOAN!

    Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei! 


    PICA PICA:

    Esqueixada de bacallà
    Xarrup de gaspatxo
    Xarrup de crema de porro
    Pastís de tonyina
    Pastís d'escalivada 
    Cargols a la llauna
    Brandada de bacallà amb torradetes
    Croquetes
    Ensaladilla russa
    Torrades d'escalivada amb anxoves


    I si creus que fareu curt, us proposem canelons de salmó i espinacs de segon!

    Només preocupa’t de parar taula i oblida’t de tancar-te a la cuina!


    Bona revetlla i bon profit!

  • GUST DE PRIMAVERA Del 4 d’abril al 31 de maig
    GUST DE PRIMAVERA

    GUST DE PRIMAVERA

    2016-03-31

    Ja ha arribat la primavera! Et preparem set noves receptes amb molt de gust de temporada!


    Llegir més
    GUST DE PRIMAVERA

    Ja ha arribat la primavera! Una de les millors estacions de l’any per gaudir del paisatge i el sol!
    Diuen que ens millora la salut emocional i física. Nosaltres també ho creiem i volem contribuir cuinant per tu!


    Cuinem per tu amb molt de gust de primavera:
       Favetes a la catalana*
       Pèsols saltejats amb pernil*
       Caneló de ceps*
       Mandonguilles amb pèsols i sípia* 
       Paella d'arròs amb verdures
       Croquetes de pernil ibèric 
       
    Lasanya de verdures 

     

    Assaboreix aquesta estació amb els millors ingredients de la temporada!

    *Disponible del 4 d’abril al 31 de maig. 


  • TALLEM EL BACALLÀ per Setmana Santa!
    TALLEM EL BACALLÀ!

    TALLEM EL BACALLÀ!

    2016-03-16

    Volem conservar la tradició preparant-te receptes amb bacallà. 


    Llegir més
    TALLEM EL BACALLÀ!

    Ja tenim la setmana santa a sobre i sabem que el bacallà agafa protagonisme en els teus plats!
    Volem conservar la tradició preparant receptes amb bacallà. Per això t’oferim sis plats amb el millor peix perquè passis aquestes festes fora de la cuina!


    T’oferim plats d’aperitiu, de primer o de segon:

       Esqueixada de bacallà
       Croquetes de bacallà
       Canelons de bacallà amb samfaina
       Brandada de bacallà
       Brandada de bacallà amb espinacs
       Bacallà amb samfaina 


    Gaudeix del gust de les bones tradicions!

  • GUST D'HIVERN Del 18 de gener al 2 d'abril
    AMB GUST D'HIVERN

    AMB GUST D'HIVERN

    2016-01-18

    Aquesta temporada t'oferim nous plats frescos amb Gust d'Hivern.


    Llegir més
    AMB GUST D'HIVERN

    Del 18 de gener al 2 d'abril et preparem els nostres plats amb els millors ingredients de la temporada amb Gust d'Hivern


    Amb Gust d'Hivern t'hem preparat:

       Mousse de carbassó
       Patates emmascarades
       Caneló de peix
       Cua de vedella
       Llenties estofades
       Croquetes de perol
       Mussaka grega
       Rosses de perol
     
    Combina aquests plats com més t'agradi i gaudeix dels productes i les receptes més típiques d'aquesta època de l'any. Nosaltres t'ho preparem per tu!

     

  • SOM A LES XARXES SOCIALS Facebook, Twitter i Instagram
    TROBA'NS A LES XARXES SOCIALS

    TROBA'NS A LES XARXES SOCIALS

    2015-12-14

    Troba Cuinats Jotri a Facebook, Twitter i Instagram


    Llegir més
    TROBA'NS A LES XARXES SOCIALS

    Coincidint amb l’estrena de la nova pàgina web, a Cuinats Jotri fem un pas més per endinsar-nos en el món digital i a partir d’ara també ens podràs trobar a Facebook, Twitter i Instagram.

    Establirem fil de conversa i ens agradarà comentar i recollir les vostres impressions. També voldrem saber què penseu dels nostres plats i veure com els gaudiu en família, per tant us animem a penjar fotos sobre com degusteu els nostres plats. Ho podeu fer anomenant-nos o utilitzant l’etiqueta #cuinatsjotri, nosaltres recollirem tots els vostres missatges, ens farà molta il·lusió veure’ls!

     

    Segueix-nos i comenta’ns tot el que vulguis, t’esperem a la xarxa! 

  • GRÀCIES PER VISITAR-NOS Fòrum Gastronòmic de Girona 2015
    GRÀCIES PER VISITAR-NOS

    GRÀCIES PER VISITAR-NOS

    2015-11-26

    Hem reafirmat que entre tots valorem la bona cuina i la qualitat gastronòmica, i això ens agrada!


    Llegir més
    GRÀCIES PER VISITAR-NOS

    Moltes gràcies per visitar-nos al Fòrum Gastronòmic de Girona 2015!

     

    Estem molts agraïts de la bona acollida que hem tingut durant la nostra estada al Fòrum Gastronòmic i del bon ambient que hi hem respirat. Durant els tres dies de la Fira, l'estand de Cuinats Jotri va tenir una gran afluència de públic on clients, proveïdors i amics ens van venir a visitar. 

    Valorem molt positivament el transcurs d'aquests dies i el gran intercanvi d’opinions i debats que es van crear al voltant de la nostra cuina durant el show cooking i les degustacions.

    Hem reafirmat que entre tots valorem la bona cuina i la qualitat gastronòmica, i això ens agrada!

     

    Esperem veure-us aviat, gràcies!

  • FÒRUM GASTRONÒMIC 2015 T'esperem els dies 15, 16 i 17 de novembre!
    FÒRUM GASTRONÒMIC 2015

    FÒRUM GASTRONÒMIC 2015

    2015-11-13

    Vine a visitar-nos i tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand 50-51 i 60-61 del Palau de Fires de Girona. 


    Llegir més
    FÒRUM GASTRONÒMIC 2015

    Durant els dies 15, 16 i 17 de novembre Girona serà el punt de trobada de tots els professionals i dels amants de la gastronomia gràcies al Fòrum Gastronòmic.

    Un fòrum de formació, debat i exposició on, aquest any, Cuinats Jotri serà present a l’espai de Fira amb un estand expositor on es faran tastos de producte i un show cooking.

    Durant aquests dies promocionarem els nostres clàssics: els canelons, les paelles i la fideuà.

    Vine a visitar-nos i tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand 50-51 i 60-61 del Palau de Fires de Girona.