PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Calamars farcits

Calamars farcits

El mar i muntanya més clàssic de la cuina marinera.

FORMATS

220 g 2 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Fruits de closca
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Peix i productes a base de peix
Disponible del 04 de decembre al 05 de gener.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata petita (220g) - 2 o 3 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata petita (220g) - 4 minuts

 Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata petita (220g) - 4 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC. 

Suggeriments

Poden acompanyar-lo amb gambes saltejades i flamejades.

Calamar, magre de porc, pa ratllat, ametlla, ceba, cacau, oli d'oliva, oli de gira-sol, xerès sec, sal i pebre negre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 269
  • · Proteïnes: 25,80
  • · Hidrats de carboni: 4,70
  • dels quals sucres: 0,30
  • · Greixos: 15,60
  • dels quals saturats: 2,50
  • · Sal: 2,57
  • Brandada de bacallà d'Islàndia
  • Cargols
  • Carpaccio de cargols amb salsa
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Brou
  • Vedella amb bolets
  • Sopa de peix amb gambes
  • Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramelitzada
  • Canelons de bacallà d'Islàndia amb samfaina amb beixamel de tomàquet al forn
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
  • Canelons de salmó de Noruega i espinacs amb beixamel d'espinacs saltats
  • Mousse d'escalivada
  • Mousse de carbassó
  • Mousse de peix de roca
  • Pollastre farcit amb prunes i pinyons