PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Canelons de carn amb beixamel i formatge

Canelons de carn amb beixamel i formatge

Amb vedella, porc i pollastre fem un bon rostit per farcir els canelons amb pasta fresca.

FORMATS

3 u. 6 u. 12 u.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

Amb vedella, porc i pollastre, cuinem un bon rostit per farcir els canelons, embolcallats amb pasta fresca!

Cuinem el farcit dels canelons com es fa tradicionalment. Rostim i daurem la carn de porc, de vedella i de pollastre, amb una cocció lenta perquè quedi ben melosa. Un cop està ben rostida, es prepara el farcit. Embolcallem el caneló amb pasta fresca d'elaboració pròpia i el cobrim d'una cremosa beixamel.

Elaborem la pasta dels canelons amb sèmola de blat dur i ou. Amb la tècnica de l'extracció lenta i gràcies a una peça de coure anomenada "trafilatura" aconseguim que la pasta surti d'una forma més lenta i tingui més porositat, així millorem notablement el seu sabor. Cuinem la beixamel amb llet fresca de Fonteta que és de tipus A2A2, més fàcil de digerir i afegim formatge semicurat de vaca, cabra i ovella, per aconseguir un gratinat ben daurat.

Magre de porc, vedella i pollastre, ceba, all, farina, ou, llet fresca pasteuritzada, mantega, formatge, sal i pebre negre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (500 g) - 5 o 6 minuts
  • Safata petita (300 g) - 4 minuts
  • Només si estan gratinats

És recomanable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.

Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)

  • Safata mitjana (500 g) - 12 minuts.
  • Si els canelons ja són gratinats - 8 minuts
  • Safata petita (300 g) - 10 minuts.
  • Si els canelons ja són gratinats - 6 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Si prefereixes fer la beixamel, li pots donar un toc més fresc amb una mica de tomàquet. 
Si els vols menjar sense beixamel els pots tallar, arrebossar i fregir.
Són fantàstics com a tapa degustació o aperitiu. 


Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 118kcal
  • · Proteïnes: 14g
  • · Hidrats de carboni: 5,0g
  • dels quals sucres: 0,4g
  • · Greixos: 4,4g
  • dels quals saturats: 1,3g
  • · Sal: 0,6g
OPCIÓ CONGELAT
  • Cargols
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Sopa de peix amb gambes
  • Brou
  • Vedella amb bolets
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada
  • Vieires farcides
  • Pollastre farcit amb prunes i pinyons