PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Cargols

Cargols

Cargols Bover bollits i fregits acompanyats amb la nostra salsa un punt picant.

FORMATS

32 u. aprox. 1,5 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs

Microones 700W (Perforar l'envàs abans de introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (300 g) - 2 o 3 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)

  • Safata mitjana (300 gr) - 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (300 gr) - 3 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Per menjar com primer plat, aperitiu, tapa…
Com ingredient de diferents guisats, peus de porc, conill o marisc.

Cargols, tomàquet, oli d'oliva, gurgil de porc, ceba, espècies, sal i pebre. 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 336
  • · Proteïnes: 1,50
  • · Hidrats de carboni: 2,20
  • dels quals sucres: 1,20
  • · Greixos: 35,50
  • dels quals saturats: 6,50
  • · Sal: 4,35
OPCIÓ CONGELAT
  • Brandada de bacallà d'Islàndia
  • Carpaccio de cargols amb salsa
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Brou
  • Vedella amb bolets
  • Sopa de peix amb gambes
  • Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramelitzada
  • Canelons de bacallà d'Islàndia amb samfaina amb beixamel de tomàquet al forn
  • Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
  • Canelons de salmó de Noruega i espinacs amb beixamel d'espinacs saltats
  • Mousse d'escalivada
  • Mousse de carbassó
  • Mousse de peix de roca
  • Calamars farcits
  • Pollastre farcit amb prunes i pinyons