Fem el sofregit amb ceba de Figueres i oli d'oliva verge. Amb sípia, que ens agrada netejar nosaltres mateixos pel sabor que ens aporta, magre de porc, pollastre i calamar. Hi afegim una mica de fumet que elaborem amb peix de roca petit, cap de rap, cap de gamba i cranc.
Amb aquest preparat, tenim una bona paella llesta en tant sols 15 minuts. Pots personalitzar-la amb el marisc que prefereixis, o amb verdures pèsols, carxofes... I si en comptes d'aigua hi afegeixes fumet, surten 6 racions i a més, potenciem el sabor del peix.
El nostre preparat de 450g equival a 4 racions (cal afegir 80/90g d'arròs per ració). I amb el plat acabat, aconseguim unes racions de 325g, aproximadament.
Magre de porc, magre de pollastre, sípia, calamars, ceba, tomàquet, pebrot, cranc, pastanaga, api, porro, rap, oli d'oliva, vi negre, sal, sucre i pebre negre.
*El preparat de sempre amb un nou envàs!
1. Posar el preparat en una paella o cassola. Afegir 375gr. d'arròs i barrejar.
a) Per fer una paella, afegir 1,25cl. d'aigua bullent.
b) Per fer arròs a la cassola, afegir 1,45 litres d'aigua bullent.
2. Barrejar-ho tot a foc viu, i quan comenci a bullir posar el foc suau.
3. Temps de cocció aproximat: 15-18 min.
4. Deixar reposar de 2 a 4 min.
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments
Pots afegir-hi gambes, escamarlans, musclos, bolets, carxofes, pèsols…