PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Canelons de llobregant i rap

Canelons de llobregant i rap

FORMATS

14 cm (85 gr./u) 42 u.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Sulfits
  • Crustacis i productes a base de crustacis
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.

Llet, cua de rap, llobregant, sèmola de blat dur, farina de blat, tintorera, ceba, gamba, mantega, brandy.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

* Afegir beixamel i formatge a gust del consumidor abans d'introduir-lo al microones o forn

 

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Congelat - 9 minuts
  • Descongelat - 4,5 minuts


Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)

  • Congelat - 20 minuts.
  • Descongelat - 10 minuts.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 138kcal
  • · Proteïnes: 11g
  • · Hidrats de carboni: 7,4g
  • dels quals sucres: 1,0g
  • · Greixos: 6,6g
  • dels quals saturats: 1,6g
  • · Sal: 1,0g
  • Cargols
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Sopa de peix amb gambes
  • Brou
  • Vedella amb bolets
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada
  • Vieires farcides
  • Pollastre farcit amb prunes i pinyons