Elaborem la sopa de peix amb: peix de roca petit fornejat (murralla), gamba, escamarlà, cap de rap, un sofregit de ceba i tomàquet i pa torrat, per donar-li densitat. Com a guarnició, hi afegim 60g de gamba pelada i musclos.
Aigua, rap, peix de roca, ceba, gamba, salsa de tomàquet, musclos, pa, gambot, oli d'oliva, sal, escamarlà i espècies.
Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones)
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al bany maria)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envàs termoformat i termosegellat. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Per fer-la més consistent pots afegir arròs prèviament cuit o trossets de pa torrat.