Una de les salses més tradicionals de la cuina catalana, procedent del Camp de Tarragona i elaborada amb tomàquet, nyores i fruits secs. El seu color taronja característic en el donen el tomàquet i la nyora, aquest ens permet fer presentacions visualment molt acolorides. També porta fruits secs, pa i oli d'oliva verge, la seva textura és genial per acompanyar verdures, carns o peixos i és perfecta perquè el calçot quedi untat.
Tomàquet, oli d'oliva, oli de girasol, pa, carn de nyora, fruits secs, sal i espècies.
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria
PREPARACIÓ
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 4 minuts
Descongelat - 2 minuts
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Per acompanyar calçots, parrillades de peix i verdures.
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 7 minuts
Descongelat - 3,5 minuts