PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa romesco

Salsa romesco

Una de les salses més tradicionals de la cuina catalana, elaborada amb tomàquet, nyores i fruits secs.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Fruits de closca
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Una de les salses més tradicionals de la cuina catalana, procedent del Camp de Tarragona i elaborada amb tomàquet, nyores i fruits secs. El seu color taronja característic en el donen el tomàquet i la nyora, aquest ens permet fer presentacions visualment molt acolorides. També porta fruits secs, pa i oli d'oliva verge, la seva textura és genial per acompanyar verdures, carns o peixos i és perfecta perquè el calçot quedi untat.

Tomàquet, oli d'oliva, oli de girasol, pa, carn de nyora, fruits secs, sal i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 4 minuts
Descongelat - 2 minuts

 

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Per acompanyar calçots, parrillades de peix i verdures.


Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 7 minuts
Descongelat - 3,5 minuts

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 381kcal
  • · Proteïnes: 4,1g
  • · Hidrats de carboni: 10g
  • dels quals sucres: 1,5g
  • · Greixos: 35g
  • dels quals saturats: 4,4g
  • · Sal: 1,6g
  • Fumet de peix i marisc
  • Sopa de peix
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa estil italiana
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa carbonara
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa bolonyesa original
  • Salsa per cargols
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de tagliatella precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Tortellini de ricotta i espinacs
  • Ravioli de carn
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus