PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Tortellini de ricotta i espinacs

Tortellini de ricotta i espinacs

Pasta fresca farcida de ricotta i espinacs

FORMATS

1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

Conservació

Envasat al buit. Producte ultracongelat. Conservar a - 18ºC.

Tortellini farcit de ricotta, espinacs i parmesà.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Sense descongelar.

Temps per una ració de 200 g

Microones 700W (Passar el producte a un recipient apte per microones, tapar i escalfar)

  • 2,5 minuts

Forn vapor a 98ºC (Passar el producte a un recipient apte per forn i escalfar)

  • 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Introduir el producte en una cistella perforada i submergir en aigua i oli)

  • 1 minuts

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 237kcal
  • · Proteïnes: 9,2g
  • · Hidrats de carboni: 43g
  • dels quals sucres: 1,7g
  • · Greixos: 3,7g
  • dels quals saturats: 2,1g
  • · Sal: 1,0g
  • Fumet de peix i marisc
  • Sopa de peix
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa estil italiana
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa romesco
  • Salsa carbonara
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa bolonyesa original
  • Salsa per cargols
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de tagliatella precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Ravioli de carn
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus