Producte ultracongelat. Conservar a - 18ºC.
Ceba, brou, tomàquet triturat, magre de pollastre, cap de llom, salsitxes, pebrot vermell, oli d’oliva, pebrot verd, vi negre, sal i pebre negre.
Abans de preparar, s'ha de descongelar:
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts
PREPARACIÓ
Paella (una ració)
Afegir 1,250 litres d'aigua bullent, barrejar-ho tot a foc viu i quan comenci a bullir posar el foc suau. Temps de cocció aproximat 20 minuts (deixar reposar de 2 a 4 minuts). Afegir-hi gambes, escamarlans, musclos, bolets, carxofes, pèsols...
Arròs a la cassola (una ració)
Afegir 1,350 litres d'aigua bullent, barrejar-ho tot a foc viu i quan comenci a bullir posar el foc suau. Temps de cocció aproximat 20 minuts (deixar reposar de 2 a 4 minuts). Afegir-hi gambes, escamarlans, musclos, bolets, carxofes, pèsols...