PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Tagliatella al funghi porcini

Tagliatella al funghi porcini

La millor pasta italiana i una selecció de ceps, xampinyons i salsa crema de qualitat; aquest és el secret per aconseguir l’èxit d’aquest plat.

FORMATS

350 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Com a primer plat o plat únic.
Afegint formatge ratllat i gratinant-lo aconseguiràs un plat més gustós.

Pasta: Tagliatella cuita.

Salsa: nata, aigua, xampinyons, ceba, bolets, mantega, farina, llet, oli d'oliva, sal i pebre negre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Congelat - 5 minuts
  • Descongelat - 2,5 minuts

 

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Congelat - No
  • Descongelat - 5 minuts

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 162
  • · Proteïnes: 5,0
  • · Hidrats de carboni: 21
  • dels quals sucres: 1,1
  • · Greixos: 6,6
  • dels quals saturats: 3,7
  • · Sal: 0,86
  • Macarrons a la bolonyesa
  • Raviolis de carn amb salsa de 4 formatges
  • Tortellini de ricotta i espinacs amb salsa a les fines herbes
  • Espaguetis a la bolonyesa
  • Espaguetis a la carbonara
  • Espaguetis al pesto
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Marca de carn
  • Marca de peix
  • Paella marinera 6 minuts
  • Arròs negre 6 minuts
  • Fideuà 5 minuts
  • Arròs a banda
  • Risotto amb salsa funghi porcini
  • Risotto amb salsa quatre formatges