PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Un plat tradicional ple de senzillesa i sabor. Fulles d’espinacs bullides i saltejades amb panses i pinyons del país.

FORMATS

250 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Ideal com a primer plat o per acompanyar carn o peix.
Pots utilitzar aquest plat com farcit per elaborar hamburgueses, canelons o lasanyes.
O també per fer una quiche, una empanada o una truita. 

Espinacs, llet, oli d'oliva, ceba, panses, pinyons, all, sal, farina de blat, mantega i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones (700W): 2 o 3 min.

Forn (160ºC): Escalfar 4 min.

Paella / cassola: Foc mitjà durant 4 min.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 153
  • · Proteïnes: 4,8
  • · Hidrats de carboni: 7,6
  • dels quals sucres: 3,5
  • · Greixos: 7,1
  • dels quals saturats: 1,5
  • · Sal: 1,58
  • Verdures saltades a l'oli d'alfàbrega
  • Saltat de pèsols amb pernil
  • Braç de carn gratinat
  • Milfulls de patata
  • Trinxat
  • Cargols
  • Croquetes de pollastre
  • Croquetes de rostit
  • Croquetes de pernil ibèric de gla
  • Croquetes de ceps i formatge de cabra
  • Croquetes de bacallà d'Islàndia
  • Truita de patates