Un plat cuinat amb patata natural laminada i crema de llet, gratinat amb muselina d'all per donar-li un toc especial.
Fines làmines de patata natural cuinades amb una crema de llet, absorbint tot el seu sabor. Un plat molt integrat i d'allò més cremós i amorós. Amb un toc final especial que ens aporta la muselina d'all.
Cuinem aquest plat amb una patata fresca, pelada, tallada i cuinada al moment, per conservar les seves propietats. D'aquesta manera, la patata es cou amb la crema de llet i agafa el seu sabor. Val a dir, que si cuinéssim amb una patata congelada, quedaria desfeta.
Patata, nata, all, maionesa, formatge, sal i pebre.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments
Ideal com a primer plat.
Pots aconseguir un aperitiu ràpid i deliciós tallant el milfulls en petits daus i afegint una mica de salmó o pebrot escalivat.
Com acompanyament de carns, peixos i guisats.