PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Trinxat

Trinxat

Un plat tradicional de la cuina de la Cerdanya, la combinació de col i patata bullides saltades amb cansalada ibèrica.

FORMATS

250 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja

Combinació de col i patata bullides, saltades amb cansalada ibèrica, un plat típic de la cuina tradicional de la Cerdanya. Un plat d'hivern, en el que l'oli d'oliva, la cansalada i els alls li aportaràn un sabor deliciós. Cuinem aquest plat amb cansalada ibèrica, per donar-li un sabor més potenciat. Podem rossejar-lo a la paella per aconseguir que quedi ros i cruixent per fora. De la col, en fem servir només el cor, la part més blanca, ja que les fulles verdes amarguen.

Patata, col, sal, oli, cansalada ibèrica, botifarra negra, all i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (400g) - 2 o 3 minuts
  • Safata petita (250g) - 2 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)

  • Safata mitjana (400g) - 4 minuts
  • Safata petita (250 g) - 3 o 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
  • Safata petita (250 g) - 3 minuts

 

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC. 

Suggeriments

  • Bomba de trinxat arrebossada i farcida de butifarra negra.
  • Farcellets de col farcits de trinxat.
  • Trinxat amb ou escumat i rosta de cansalada.
  • Bacallà amb Trinxat, espinacs en dues textures i salsa romesco.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 132kcal
  • · Proteïnes: 3,4g
  • · Hidrats de carboni: 16g
  • dels quals sucres: 0,8
  • · Greixos: 5,9g
  • dels quals saturats: 1,4g
  • · Sal: 4,8g
  • Verdures saltades a l'oli d'alfàbrega
  • Braç de carn gratinat
  • Milfulls de patata
  • Espinacs a la catalana
  • Cargols
  • Croquetes de pollastre
  • Croquetes de rostit
  • Croquetes de pernil 100% ibèric de gla
  • Croquetes de ceps i formatge de cabra
  • Croquetes de bacallà d'Islàndia
  • Truita de patates
  • Saltat de pèsols amb pernil
  • Croquetes de vaca madurada