Combinació de col i patata bullides, saltades amb cansalada ibèrica, un plat típic de la cuina tradicional de la Cerdanya. Un plat d'hivern, en el que l'oli d'oliva, la cansalada i els alls li aportaràn un sabor deliciós. Cuinem aquest plat amb cansalada ibèrica, per donar-li un sabor més potenciat. Podem rossejar-lo a la paella per aconseguir que quedi ros i cruixent per fora. De la col, en fem servir només el cor, la part més blanca, ja que les fulles verdes amarguen.
Patata, col, sal, oli, cansalada ibèrica, botifarra negra, all i espècies.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)
Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments